Mitä kuuluu, Smoukahontas?

Lisätty 7.10.2014

laulaja
Sara Maria Forsbergin ura lähti rakettimaiseen nousuun tämän vuoden alussa.

Maaliskuun 3. päivänä Forsberg latasi Youtubeen videon ”What Languages Sound Like to Foreigners”, jossa hän jäljitteli sitä miltä eri kielet kuulostavat.

Video sai yli 10 miljoonaa katselukertaa. 
Pian Sara lensi Amerikkaan, oli vieraana Ellen DeGeneresin talk show’ssa ja esiintyi mainoksissa. Hänen Amerikan seikkailuistaan tehtiin nettisarja ”Sara Goes LA”.

Heinäkuussa tuli varsinainen uutispommi, kun Saran kerrottiin tehneen useamman levyn kattavan levytyssopimuksen Capitol Recordsin kanssa.
 Se on maailman mittakaavassakin iso juttu.

Nähtäväksi jää, mitä vasta 20-vuotias Forsberg saa vielä aikaiseksi. Tällä hetkellä nuoren naisen elämään kuuluu matkustamista mantereelta toiselle.

Otimme yhteyden kiireiseen Saraan ja kysyimme hänen tämän hetken kuulumisiaan. Vaikka pyöritystä on riittänyt, Forsberg ei vaikuta väsyneeltä.

”Jokainen päivä on erilainen. Lähinnä on työntäyteistä, mutta juuri sellaista mitä rakastan tehdä. Luoda”, Sara Maria kuvailee nykyistä elämäänsä

Hän kertoo, että päivät kuluvat suurelta osin studiolla, uusia biisejä nauhoittaen. 
Vaikka sessiot ovat pitkiä, ne eivät silti tunnu työltä.

”Musiikki on elämäntapa, ei työ.”

Tulevaisuudelta Forsberg sanoo odottavansa eniten kiertämistä ja esiintymistä yleisön edessä. Se tulee myös olemaan nuoren naisen seuraava aluevalloitus.

Maailmanvalloituksen myötä Sara Maria muutti Los Angelesiin. Hän ei kommentoi, aikooko palata joskus takaisin Suomeen. Katse tuntuu olevan nykyhetkessä.

”Asun Los Angelesissa. Siellä on mun elämä ja työ.”

Smoukahontasin menestystarina lienee inspiroinut jo nyt tuhansia nuoria. Mitä siis kannattaisi tehdä, jos haaveilee samanlaisesta kuuluisuudesta kuin Sara Maria? Olisiko edelläkävijällä antaa vinkkejä?

Forsberg kehottaa olemaan aito oma itsensä ja tavoittelemaan rohkeasti unelmiaan.

”Reach out to your dreams. Dare to be you! Ei tarvi pyydellä anteeksi sitä mitä olet.”

Myös kyky tarkkailla arkielämän tapahtumia lienee hyödyksi, sillä Sara Maria kertoo saavansa ideat omiin videoihinsa juuri oikeasta elämästä. Muista vloggaajista hän
 suosittelee erityisesti ruotsalaisten kollegoidensa seuraamista.

Taannoin Forsberg kommentoi netissä olevansa terveellisen elämän kannalla. 
Tupakan kähentämää ääntä tai ylähuulen alle tungettuja nuuskapusseja tullaan siis tuskin näkemään Smoukahontasin nettivideoissa jatkossakaan.

”Ne eivät ole hyväksi terveydelle”, Forsberg kommentoi.

Teksti: Toimitus
Kuvat: All Over Press